آموزش درست کردن ترشی انار

آموزش درست کردن ترشی انار

مواد لازم برای ترشی انار

نام ترشی : ترشی انار

دانه انار : 1 کیلو گرم

لبوی پخته و رنده شده : 500 گرم

آب انار : 1 لیتر

سرکه انار ( یا سرکه لبو یا سرکه انگور ) : 1 لیوان

پودر گلپر : 1 قاشق غذا خوری

پودر گشنیز : 2 قاشق غذا خوری

سیاه دانه : 2 قاشق غذا خوری

پودر فلفل قرمز : 1 قاشق چا یخوری

نمک : به میزان لازم

طرز تهیه

انار را دانه کنید و به اندازه نصف قاشق غذا خوری به آن نمک اضافه کنید.

دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای بریزید تا نرم شود.

لبو را بشویید و با پوست بپزید.

بعد از پخت ، پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد ، آن را رنده کنید.

داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.

دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.

سپس لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد.

بعد آن را از روی حرارت بردارید و زمان بدهید تا سرد شود.

آن گاه ادویه ها را اضافه کنید و آن را در ظرف در بسته در یخچال بگذارید.

این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.

 

وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂

منبع : تله تکست شبکه دو سیما

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...