مواد لازم برای ترشی انار
نام ترشی : ترشی انار
دانه انار : 1 کیلو گرم
لبوی پخته و رنده شده : 500 گرم
آب انار : 1 لیتر
سرکه انار ( یا سرکه لبو یا سرکه انگور ) : 1 لیوان
پودر گلپر : 1 قاشق غذا خوری
پودر گشنیز : 2 قاشق غذا خوری
سیاه دانه : 2 قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز : 1 قاشق چا یخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه
انار را دانه کنید و به اندازه نصف قاشق غذا خوری به آن نمک اضافه کنید.
دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای بریزید تا نرم شود.
لبو را بشویید و با پوست بپزید.
بعد از پخت ، پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد ، آن را رنده کنید.
داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.
سپس لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشد.
بعد آن را از روی حرارت بردارید و زمان بدهید تا سرد شود.
آن گاه ادویه ها را اضافه کنید و آن را در ظرف در بسته در یخچال بگذارید.
این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂
منبع : تله تکست شبکه دو سیما