سالاد چیست
سالاد ، غذایی است که که قبل از غذا و به عنوان پیش غذا ، بعد از غذای اصلی ، همراه با غذای
اصلی یا به تنهایی و به عنوان یک وعده غذایی اصلی مصرف می شود .
اصل لغت سالاد ، فرانسوی است که ریشه لاتین دارد .
به طور معمول ، سالاد ها مخلوطی از سبزیجات خام هستند .
در سالاد های سبز رنگ ، بیشتر از سبزیجات سبز برگ ( مانند انواع کاهو ، اسفناج و . . . ) استفاده می شود .
دیگر مواردی که در تهیه سالاد از آنها استفاده می شود عبارتند از : گوجه فرنگی ، خیار ، فلفل سبز ، قارچ
پیاز ، پیازچه ، هویج ، ترب چه و . . .
با توجه به اهمیت سالاد در برنامه غذایی ، به معرفی سالاد ” کلم و پیاز ” می پردازیم :
مواد لازم :
کلم برگ سفید : 1 عدد تقریبا یزرگ
سرکه سفید : 2 قاشق غذا خوری
پیاز : 2 عدد متوسط
نمک و فلفل سیاه : به میزان دلخواه
شوید : 2 قاشق غذا خوری
سس مایونز یا ماست : به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
کلم ها را به شکل رشته ای خرد کنید .
پیاز ها را هم خلال کنید .
سپس مایونز را با سرکه سفید مخلوط کرده و با نمک و فلفل به سالاد اضافه کنید .
در مرحله بعد ، شوید را اضافه کنید .
سالاد را خوب هم بزنید و یک ساعت در یقچال بگذارید تا جا بیفتد .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه دو سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر