آموزش درست کردن یخمه ترش (غذای اصفهانی)

یخمه ترش

مواد لازم برای یخمه ترش

نام غذا : یخمه ترش

آلو برقانی : ۳۰ عدد

پر زرد آلو : ۲۰۰ گرم

به ( خرد شده ) : ۲ عدد

گوشت گوسفند : ۲۵۰ گرم

برنج : ۱ استکان سرخالی

شکر : یک دوم استکان

زرد چوبه : ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت را با کمی آب و زرد چوبه و نمک و فلفل روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.

آلو ، به و پر زرد آلو را به گوشت نیم پز اضافه کنید و بگذارید تا این مواد هم نیم پز شوند.

برنج را اضافه کنید و اجازه دهید تا غذا به طور کامل جا بیفتد و آب آن کشیده شود.

بعد از پختن غذا هسته های آلوها را خارج کنید.

بعد از بیرون آوردن هسته ها ، غذا را با گوشت کوب خوب ورز دهید ، سپس شکر را اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود ، سپس یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه نان سرو نمایید.

مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.

می توانید شیره خرما را جایگزین شکر کنید.

گردآوری سایت آموزش آسان

 

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...