مواد لازم برای یخمه ترش
نام غذا : یخمه ترش
آلو برقانی : ۳۰ عدد
پر زرد آلو : ۲۰۰ گرم
به ( خرد شده ) : ۲ عدد
گوشت گوسفند : ۲۵۰ گرم
برنج : ۱ استکان سرخالی
شکر : یک دوم استکان
زرد چوبه : ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را با کمی آب و زرد چوبه و نمک و فلفل روی حرارت بگذارید تا نیم پز شود.
آلو ، به و پر زرد آلو را به گوشت نیم پز اضافه کنید و بگذارید تا این مواد هم نیم پز شوند.
برنج را اضافه کنید و اجازه دهید تا غذا به طور کامل جا بیفتد و آب آن کشیده شود.
بعد از پختن غذا هسته های آلوها را خارج کنید.
بعد از بیرون آوردن هسته ها ، غذا را با گوشت کوب خوب ورز دهید ، سپس شکر را اضافه کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید تا زمانی که شکر در آن حل شود ، سپس یخمه ترش آماده شده را در ظرف مورد نظر بریزید و همراه نان سرو نمایید.
مقدار شیرینی این غذا بسته به ذائقه خودتان دارد.
می توانید شیره خرما را جایگزین شکر کنید.
گردآوری سایت آموزش آسان