آموزش درست کردن پیتزا کالزو

آموزش درست کردن پیتزا کالزو

مواد لازم برای پیتزا کالزو

نام غذا : پیتزا کالزو

آرد سفید گندم : 600 گرم

ژامبون گوشت : 200 گرم

گوجه فرنگی : 2 تا 3 عدد

مایه خمیر : 2 قاشق مربا خوری

پنیر پیتزا ( به صورت قالبی ) : 200 گرم

آب ولرم : 180 گرم

روغن زیتون : 3 قاشق غذا خوری

شکر : به مقدار کافی

فلفل ( قرمز ) : به مقدار کافی

طرز تهیه

مایه خمیر را در آب بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید و کنار حرارت بگذارید تا عمل آید.

آرد را الک کنید و در ظرفی بریزید.

مایه خمیر را داخل آن بریزید که حالت خمیر بگیرد.

سپس آن را ورز دهید تا خمیر یک دستی درست شود.

ژامبون ها را درشت خرد کنید.

پنیر ها را هم به اندازه ژامبون ها ، برش بزنید.

گوجه فرنگی ها را فیله کنید و به چهار قسمت ، برش زنید.

هسته ها و آب گوجه فرنگی را جدا کنید و بعد آن را خرد کنید.

گوجه فرنگی و پنیر و ژامبون را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید.

نمک و فلفل ( قرمز ) را هم به آن بیفزایید.

کمی روغن مایع را به مواد اضافه و مخلوط کنید.

کمی آرد روی تخته بریزید ، مقداری از خمیر را به صورت گلوله و گرد در آورید و با وردنه روی تخته باز کنید.

از مواد ، روی نیمه خمیر بریزید.

نیمه خمیر را به طرف دیگرش برگردانید و به طور کامل به هم بچسبانید.

با لبه چاقو به کالزو حالت دهید.

کف ظرف پیرکس ، روغن بریزید و کالزو ها را در آن قرار دهید.

سپس ظرف را با حرارت 180 درجه سانتی گراد ، به مدت 30 تا 45 دقیقه در فر قرار دهید.

نکته : کالزو به پیتزای بسته معروف است که مواد داخل آن را نمی بینید.

 

وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂

منبع : تله تکست شبکه سه سیما

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...