آموزش درست کردن کاپ کیک یک تخم مرغی

آموزش درست کردن کاپ کیک یک تخم مرغی

مواد لازم برای کاپ کیک یک تخم مرغی : ( برای ۶ فنجان بدون نیاز به فر ) 

نام کیک : کاپ کیک یک تخم مرغی

آرد الک شده : ۸ قاشق غذاخوری

شیر یا ماست رقیق : ۱۰ قاشق غذاخوری

شکر و روغن : هر کدام ۶ قاشق غذاخوری

بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ : ۲ عدد

پودر کاکائو : ۴ قاشق غذاخوری

وانیل : نوک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه 

ابتدا آرد ، شکر ، وانیل ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم و سپس تخم مرغ ها را به آن ها اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم.

شیر و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شود.

 

فنجان ها را با روغن و به وسیله انگشت چرب می کنیم و بعد از مایه کیک ، تا نصفه فنجان ها را پر می کنیم و فنجان ها را کف قابلمه می چینیم.

حالا درون قابلمه آن قدر آب می ریزیم که آب تا نصف طول فنجان ها را بگیرد ، و قابلمه را روی شعله قرار می دهیم.

 

وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد ، شعله را کم می کنیم و در قابلمه را به همراه دمکن روی آن می گذاریم.

حالا ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا کیک ها بپزد.

 

پس از ۱۵ دقیقه ، یک سیخ چوبی را در یکی از کیک ها فرو می کنیم ، اگر مواد کیک به سیخ نچسبید ، کیکمان آماده است.

اکنون قابلمه را از روی شعله بر می داریم و با در بسته ، حدود ۱۰ دقیقه به کیک ها استراحت می دهیم.

 

وقتی کیک ها سرد شد ، می توانیم آن ها را از فنجان در آوریم.

بهتر است با یک چاقوی نوک باریک ، کیک ها را به آرامی از دیواره فنجان ها جدا کنیم.

 

گردآوری سایت آموزش آسان

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...