خواص سویا
خواص سویا : دانه سویا ، گیاه بومی کشور چین است که از حدود 13 هزار سال پیش کشت
می شده است .
دانه سویا در اندازه و رنگ های متفاوتی دیده می شود و حاوی پروتئین ، کربوهیدرات ، چربی ،
ویتامین ، مواد معدنی مانند کلسیم ، آهن و اسید فولیک است .
به عقیده کارشناسان ، علت اصلی پایین بودن آمار ابتلا به سرطان سینه و پروستات در کشورهای
آسیا ، مصرف سویاست .
سویا با کاهش میزان چربی خون ، کلسترول مضر ، هومو سیستئین و فشار خون ، خطر بروز بیماری
قلبی عروقی را پایین می آورد .
فیبر موجود در آن به چربی ها و کلسترول موجود در غذا می چسبد و در نتیجه کمتر جذب می شود .
در زنان یائسه ، مصرف روزانه نصف پیمانه دانه سویا بدون نمک ، علاوه بر پایین آوردن فشارخون و
کلسترول مضر ، علائم یائسگی از جمله گر گرفتگی را کاهش می دهد .
پروتئین و فیبر موجود در آن مانع از افزایش میزان قندخون می شود .
بنابراین برای بیماران دیابتی به خصوص دیابت نوع 2 مفید است .
مصرف سویا غده های سرطانی را از بین نمی برد ، اما افزودن آن به برنامه غذایی ، تا حدودی مانع از
بروز این بیماری می شود .
شیر سویا ، حمله های میگرن و علائم برخی از حساسیت ها را کاهش می دهد.
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه دو سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر