مواد لازم برای کیک فندق
نام کیک : کیک فندق
تخم مرغ : ۸ عدد
شکر : ۲۰۰ گرم
کره : ۱۵۰ گرم
پودر فندق : ۲۵۰ گرم
آرد : ۱۲۵ گرم
آب جوش : ۱۰۰ میلی لیتر
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
نیمی از شکر را با سفیده تخم مرغ ها هم بزنید تا به طور کامل پف کند.
زرده های تخم مرغ را با بقیه شکر هم بزنید ، سپس آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به طور کامل پف کند و کرم و کشدار شود.
آرد و پودر فندق و کره و وانیل را به سفیده و زرده های تخم مرغ اضافه کنید و همه را با همزن بزنید تا یک دست شوند.
مواد را داخل قالب گردی به قطر ۳۰ سانتی متر بریزید و به مدت یک ساعت روی طبقه وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید ، بپزید.
گردآوری سایت آموزش آسان