هفت نکته مهم برای حل مشکلات در آشپزخانه
دانستن این نکات به شما کمک می کند تا در شرایط خاص ، بتوانید با راه حل های ساده ، مشکلات آشپزخانه ای را پشت سر بگذارید.
هفت نکته مهم برای حل مشکلات در آشپزخانه
۱ – اگر بعد از پاک کردن بادنجان یا خرد کردن سبزی ، سر انگشتان و کف دستتان رنگی شد ، پیش از آن که آن را با صابون بشویید ، با کمک پنبه آغشته به الکل یا آب ژاول ، دست هایتان را پاک کنید.
۲ – اگر درون سطل نگهداری از برنج تان حشره های ریز و کوچک می بینید ، مقداری نمک لا به لای برنج بپاشید ، اما حتما مراقب باشید که هنگام استفاده از برنج ، آن را به خوبی بشویید.
۳ – برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی های درون یقچال ، مراقب باشید که در موقع جا به جا کردن مواد غذایی ، حتما گوشت و ماهی را جدا از سبزی ها و میوه ها قرار دهید.
۴ – ادویه ها و سبزی های معطر را همواره درون شیشه ها و ظروف در بسته نگاه دارید تا بو و عطر آن ها از بین نرود.
۵ – پس از سرخ کردن سیر و پیاز در خانه ، از دانه های معطر قهوه و دارچین استفاده کنید.
۶ – برای پیشگیری از کپک زدن ترشی یا مربا ، کافی است مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید.
این مواد به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده ای که دارند ، مانع از کپک زدن می شوند.
۷ – برای نچسبیدن سیب زمینی خرد شده به تابه در هنگام سرخ شدن ، پس از داغ شدن روغن ، کمی نمک درون ظرف بریزید.
گردآوری سایت آموزش آسان