هفت نکته مهم برای حل مشکلات در آشپزخانه

هفت نکته مهم برای حل مشکلات در آشپزخانه

هفت نکته مهم برای حل مشکلات در آشپزخانه

دانستن این نکات به شما کمک می کند تا در شرایط خاص ، بتوانید با راه حل های ساده ، مشکلات آشپزخانه ای را پشت سر بگذارید.

 

هفت نکته مهم برای حل مشکلات در آشپزخانه

۱ – اگر بعد از پاک کردن بادنجان یا خرد کردن سبزی ، سر انگشتان و کف دستتان رنگی شد ، پیش از آن که آن را با صابون بشویید ، با کمک پنبه آغشته به الکل یا آب ژاول ، دست هایتان را پاک کنید.

 

۲ – اگر درون سطل نگهداری از برنج تان حشره های ریز و کوچک می بینید ، مقداری نمک لا به لای برنج بپاشید ، اما حتما مراقب باشید که هنگام استفاده از برنج ، آن را به خوبی بشویید.

 

۳ – برای پیشگیری از فاسد شدن سبزی های درون یقچال ، مراقب باشید که در موقع جا به جا کردن مواد غذایی ، حتما گوشت و ماهی را جدا از سبزی ها و میوه ها قرار دهید.

 

۴ – ادویه ها و سبزی های معطر را همواره درون شیشه ها و ظروف در بسته نگاه دارید تا بو و عطر آن ها از بین نرود.

 

۵ – پس از سرخ کردن سیر و پیاز در خانه ، از دانه های معطر قهوه و دارچین استفاده کنید.

 

۶ – برای پیشگیری از کپک زدن ترشی یا مربا ، کافی است مقداری گلپر به ترشی و مقداری دارچین به مربای خود اضافه کنید.

این مواد به دلیل خاصیت ضد عفونی کننده ای که دارند ، مانع از کپک زدن می شوند.

 

۷ – برای نچسبیدن سیب زمینی خرد شده به تابه در هنگام سرخ شدن ، پس از داغ شدن روغن ، کمی نمک درون ظرف بریزید.

 

گردآوری سایت آموزش آسان

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...