چند توصیه جدی در مصرف روغن های خوراکی

چند توصیه جدی در مصرف روغن های خوراکی

چند توصیه جدی در مصرف روغن های خوراکی

چند توصیه جدی در مصرف روغن های خوراکی

نکته ای که بسیاری از ما به آن توجه نمی کنیم ، این است که استفاده از روغن های مایع برای انواع سالاد و خورشت ها و برنج مناسب است ، ولی برای سرخ کردن باید از روغن های مایع سرخ کردنی استفاده کنیم.

این روغن ها هم گاهی حالت غیر یکنواخت پیدا می کنند یا در زمستان کدر می شوند که به سبب نوع تولید آنهاست و نشانه فاسد شدن نیست.

این نوع روغن به میزان کمتری چربی اشباع شده دارد و چون ” ایزومر ترانس ” آن هم نسبت به روغن های جامد کمتر است ، برای سرخ کردن مناسب است.

 

چند توصیه جدی

۱ . مصرف انواع چربی ها و روغن ها را محدود کنید.

 

هر گرم چربی یا روغن ، ۲ برابر یک گرم قند یا پروتئین کالری تولید می کند.

 

۲ . چربی های گوشت را پیش از پخت به طور کامل بگیرید.

 

۳ . پوست مرغ و چربی های زیر پوست مرغ هم مانند چربی های گوشت قرمز از نوع اشباع شده اند ، بهتر است که آن ها را پیش از پخت از گوشت جدا کنید و دور بریزید.

 

۴ . اگر غذایی را سرخ کرده اید ، با دستمال پارچه ای یا کاغذی ، چربی اضافی آن را به خوبی بگیرید.

 

۵ . اگر می خواهید که از آب گوشت یا قلم برای تهیه سوپ استفاده کنید ، بعد از پختن و صاف کردن ، آن را در جای سرد بگذارید و پیش از مصرف روغن اضافی آن را بگیرید.

 

۶ . به هنگام خریداری روغن ، به اطلاعاتی مانند تاریخ مصرف ، نام کارخانه ، شماره پروانه وزارت بهداشت و علامت استاندارد که روی بسته ثبت شده اند ، توجه کنید.

 

۷ . ظرف روغن مایع باید در جای خشک و خنک و دور از نور نگهداری شود.

 

۸ . روغن را همیشه در ظرف در بسته نگهداری کنید.

 

۹ . روغن نباتی نباید هیچ وقت بوی تند و نامطبوع داشته باشد.

 

۱۰ . در صورت بزرگ بودن ظرف روغن از ظروف کوچکتر برای نگهداری موقت روغن مصرفی استفاده کنید.

 

۱۱ . غذا های آب پز سالم تر از غذا های سرخ شده اند ، ولی اگر می خواهید غذایی را سرخ کنید ، روغن را با شعله کم و به مدت کوتاهی حرارت دهید.

 

۱۲ . برای سرخ کردن مواد غذایی از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید ، اگر این نوع روغن را در دسترس نداشتید ، از روغن جامد استفاده کنید.

 

۱۳ . بهتر است تا حد امکان فقط یک بار روغن را داغ کنید ، و روغن داغ شده را دوباره به ظرف اولیه آن برنگردانید.

 

۱۴ . روغن نباتی مایع برای سالاد و پخت غذا مناسب تر از روغن هیدروژنه ( جامد ) است ، به علاوه ارزش تغذیه ای روِغن نباتی مایع بیشتر و سالم تر از روغن نباتی جامد است.

 

۱۵ . کودکان – در دوره رشد و پر تحرکی – به چربی نیاز دارند ، اما بهتر است که ذائقه آن ها را با مصرف روغن های سالم و مایعی مثل روغن زیتون ، کلزا و آفتابگردان عادت دهیم.

 

گردآوری: سایت آموزش آسان

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...