مواد لازم برای کاپ کیک یک تخم مرغی : ( برای ۶ فنجان بدون نیاز به فر )
نام کیک : کاپ کیک یک تخم مرغی
آرد الک شده : ۸ قاشق غذاخوری
شیر یا ماست رقیق : ۱۰ قاشق غذاخوری
شکر و روغن : هر کدام ۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۲ عدد
پودر کاکائو : ۴ قاشق غذاخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا آرد ، شکر ، وانیل ، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط می کنیم و سپس تخم مرغ ها را به آن ها اضافه می کنیم و با چنگال هم می زنیم.
شیر و روغن را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد خوب با هم مخلوط شود.
فنجان ها را با روغن و به وسیله انگشت چرب می کنیم و بعد از مایه کیک ، تا نصفه فنجان ها را پر می کنیم و فنجان ها را کف قابلمه می چینیم.
حالا درون قابلمه آن قدر آب می ریزیم که آب تا نصف طول فنجان ها را بگیرد ، و قابلمه را روی شعله قرار می دهیم.
وقتی که آب شروع به جوشیدن کرد ، شعله را کم می کنیم و در قابلمه را به همراه دمکن روی آن می گذاریم.
حالا ۱۵ دقیقه صبر می کنیم تا کیک ها بپزد.
پس از ۱۵ دقیقه ، یک سیخ چوبی را در یکی از کیک ها فرو می کنیم ، اگر مواد کیک به سیخ نچسبید ، کیکمان آماده است.
اکنون قابلمه را از روی شعله بر می داریم و با در بسته ، حدود ۱۰ دقیقه به کیک ها استراحت می دهیم.
وقتی کیک ها سرد شد ، می توانیم آن ها را از فنجان در آوریم.
بهتر است با یک چاقوی نوک باریک ، کیک ها را به آرامی از دیواره فنجان ها جدا کنیم.
گردآوری سایت آموزش آسان