همه چیز را درباره خواص پیاز بدانید
خواص پیاز : پیاز سرشار از ویتامین ث ، کلسیم ، منیزیوم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم ، گوگرد و اسید فولیک و مقدار کمی آهن ، مس و روی است.
تاکنون تحقیقات زیادی برای اثبات خواص آن صورت گرفته است.
خوردن پیاز در پیشگیری از پوکی استخوان موثر است ، زیرا پیاز با جلوگیری از کاهش مواد معدنی به ویژه کلسیم موجود در سلول های استخوانی ، از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند.
پژوهش گران دانشگاه برن سوئیس ، ترکیبی در پیاز شناسایی کرده اند که از کاهش حجم استخوان و پوکی آن جلوگیری می کند.
این ماده در پیشگیری از کاهش نیافتن مواد مصرفی به ویژه سلول های استخوانی ، تاثیر زیادی دارد.
پیاز ، قندخون و چربی بد خون را پایین می آورد.
پیاز یکی از گیاهان بسیار قدیمی است که انسان آن را شناخته و در غذای خود استفاده می کرده است.
در کتاب های پزشکان قدیم از پیاز به سبب داشتن الیاف و ویتامین ها و فلزات به عنوان داروخانه ای کامل نام برده شده است و بوی آن میکروب های مضر را از بین می برد.
پیاز از ابتلا به سکته جلوگیری و قلب را فعال می کند و چربی را کاهش می دهد.
پیاز به سبب داشتن آنتی اکسیدان ، تنش و نگرانی را از بین می برد.
الیاف غذایی آن دستگاه هاضمه را تقویت می کند.
فلاو نوئید و مواد شیمیایی موجود در پیاز خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش می دهد.
پیاز برای پوست بسیار مفید است ، زیرا خون را تصفیه می کند و در نتیجه رنگ چهره زیباتر و جذاب تر می شود ، هم چنین پیاز به دلیل داشتن گوگرد باعث افزایش رشد مو های سر می شود.
پیاز به سبب داشتن آهک ، دندان ها را محکم می کند ، بنابراین خوردن پیاز در کودکان مبتلا به نرمی استخوان و سالمندان مفید است.
اگر سرما خورده اید ، چند پیاز را برش بدهید و در نقاط مختلف خانه بگذارید.
پیاز مانند دستگاه تصفیه هوا از ابتلای سایر اعضای خانواده به این بیماری جلوگیری خواهد کرد ، هم چنین اگر خارج از خانه غذا می خورید ، همراه آن پیاز بخورید ، زیرا ماده ای در پیاز وجود دارد که از مسمومیت غذایی حاصل از خوردن گوشت مانده جلوگیری می کند.
اگر شخصی به دلیل مصیبت وارده دچار حملات عصبی شد ، پیازی را به دو نیم کنید و جلوی بینی او بگیرید.
وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂
منبع : تله تکست شبکه سه سیما