آموزش درست کردن پیتزا قارچ و گوشت

پیتزا قارچ و گوشت

مواد لازم برای پیتزا قارچ و گوشت

نام پیتزا : پیتزا قارچ و گوشت

گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

پیاز سرخ کرده : ۳ قاشق غذاخوری

روغن مایع مخصوص سرخ کردن : ۱-۲ قاشق غذاخوری

قارچ ورقه ورقه شده : ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه ای سبز خرد شده : ۲ عدد

سس گوجه فرنگی : ۳-۴ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا : ۵۰۰ گرم

نمک ، فلفل و ادویه : به مقدار لازم

خمیر پیتزا آماده : به تعداد نفرات

طرز تهیه 

گوشت را در روغن کمی تفت دهید ، سپس پیاز ، نمک ، فلفل و ادویه را اضافه کنید و دوباره تفت دهید و از روی حرارت بردارید.

سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزای آماده بمالید.

مقداری پنیر روی سس گوجه فرنگی بریزید ، سپس بترتیب گوشت ، فلفل دلمه ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید تا کف نان طلایی ، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود.

گردآوری سایت آموزش آسان

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...