مواد لازم برای پیتزا قارچ و گوشت
نام پیتزا : پیتزا قارچ و گوشت
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
پیاز سرخ کرده : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع مخصوص سرخ کردن : ۱-۲ قاشق غذاخوری
قارچ ورقه ورقه شده : ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز خرد شده : ۲ عدد
سس گوجه فرنگی : ۳-۴ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
نمک ، فلفل و ادویه : به مقدار لازم
خمیر پیتزا آماده : به تعداد نفرات
طرز تهیه
گوشت را در روغن کمی تفت دهید ، سپس پیاز ، نمک ، فلفل و ادویه را اضافه کنید و دوباره تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
سس گوجه فرنگی را روی خمیر پیتزای آماده بمالید.
مقداری پنیر روی سس گوجه فرنگی بریزید ، سپس بترتیب گوشت ، فلفل دلمه ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد بپزید تا کف نان طلایی ، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود.
گردآوری سایت آموزش آسان