آموزش درست کردن خورشت فسنجان

آموزش درست کردن خورشت فسنجان

مواد لازم برای خورشت فسنجان

نام غذا : خورشت فسنجان

مغز گردو : نیم کیلو

مرغ : برای هر نفر 1 تکه

رب انار : 1 قاشق غذا خوری

رب آلوچه : 1 قاشق غذا خوری

رب گوجه : 1 قاشق چا یخوری

پیاز کوچک : 1 عدد

آب سرد : به مقدار لازم

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه

یک قاشق رب انار ، یک قاشق رب آلوچه و یک لیوان آب سرد را داخل قابلمه بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

بعد مغز گردوی ساییده شده را به آن اضافه کنید.

شعله گاز را زیاد کنید تا مواد یک جوش بخورد ( حدود نیم ساعت بجوشد ).

بعد شعله را کم کنید و  در قابلمه را بگذارید.

هر از گاهی نگاهی به خورشت بیندازید و هر وقت که آب غذا کم شد ، مقداری آب سرد روی خورشت بپاشید ( پاشیدن آب سرد به غذا باعث می شود که فسنجان روغن پس بدهد ).

این کار را باید هر چند بار که لازم است انجام بدهید.

فقط خیلی زیاد آب نریزید که خورشتتان خیلی رقیق بشود.

بعد از اینکه مغز گردو روغن پس داد ، قاشق چا یخوری رب گوجه را با نصف استکان آب سرد خوب مخلوط و به خورشت اضافه کنید.

سپس پیاز را رنده کنید و فقط آب آن را به غذا اضافه کنید.

بعد از اینکه یک مقدار جوش آمد ، مرغ ها را هم اضافه کنید  و در قابلمه را بگذارید.

بعد از اینکه مرغ ها خوب پخت ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و بگذارید غذایتان کمی غلیظ بشود یا به زبان دیگر جا بیفتد.

نکته : قبل از آنکه خورشت را در ظرف مورد نظرتان بریزید ، یادتان نرود که 20 دقیقه قبلش زیر غذا را خاموش کنید ( زیرا خورشتتان غلیظ تر می شود ).

 

وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂

منبع : تله تکست شبکه دو سیما

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...