همه چیز را درباره خواص کرفس بدانید

خواص کرفس

کرفس

کرفس منبعی غنی از ویتامین c است .

کرفس مانند هویج و پیاز و گوجه فرنگی ، یکی از مواد همیشگی در خانه به شمار می رود و بافت سفت

و طعم مشخص آن در سالاد و بسیاری از غذا ها ، آن را یکی از غذا های مطبوع کرده است .

کرفس را می توان در هر فصلی تهیه کرد ، اما بهترین طعم را در فصل تابستان دارد .

اگر چه همه از ساقه کرفس استفاده می کنند ، اما برگ و ریشه و دانه های آن را نیز می توان به عنوان

غذا و هم چنین برای درمان های طبیعی استفاده کرد .

خواص کرفس :

کرفس حاوی ویتامین c و مواد دیگری است که در حفظ سلامت موثر است و باعث کاهش کلسترول

می شود و از ایتلا به سرطان جلوگیری می کند .

منبعی از ویتامین c :

کرفس منبعی غنی از ویتامین c  است که از سیستم ایمنی حمایت می کند .

مواد غنی از ویتامین c مانند کرفس ، به کاهش علائم سرما خوردگی و رفع سرما خوردگی های

سخت کمک می کند .

بیشتر از 20 مطالعه تحقیقاتی نشان داده است که ویتامین c با سرما خوردگی مبارزه می کند .

علاوه بر این ویتامین c از تخریب رادیکال های آزاد ( که باعث التهاب می شوند ) جلوگیری می کنند

و هم چنین سختی التهابات را در بیماری هایی نظیر آسم و آر تروز کاهش می دهد .

ویتامین c از ایجاد رادیکال های آزاد ( که با اکسید کربن کلسترول و هدایت آن به سمت پلاک های

خونی باعث حمله قلبی و سکته می شوند ) جلوگیری می کند .

ویتامین c برای تقویت و سلامت سیستم قلبی – عروقی مفید است .

با این خواصی که ویتامین c دارد ، هیچ جای تعجبی نیست که مصرف سبزیجات و میوه هایی

که غنی از این ویتامین هستند ، مرگ و میر بر اثر بیماری های قلبی ، سکته و سرطان را کاهش می دهد .

تاثیر در فشار خون :

کرفس حاوی موادی است که به آرام شدن ماهیچه های اطراف رگ ها کمک می کند و باعث گشاد

شدن رگ ها می گردد.

با فضاهایی که در رگ ها به وجود می آید ، خون می تواند با فشار کمتری حرکت کند و در نتیجه

فشار خون بالا کاهش می یابد و استرس را نیز کاهش می دهد .

کرفس هم چنین حاوی سدیم فراوان است .

کاهش دهنده کلسترول :

کرفس کلسترول خون را کاهش می دهد .

ادرار آور بودن :

از کرفس و خانواده آن به عنوان ماده ای ادرار آور استفاده می شود .

امروزه ما می دانیم که کرفس به دلیل وجود پتاسیم و سدیم – که مواد معدنی بسیار مهمی در

حفظ تعادل در ادرار و تحریک آن هستند – به عنوان گیاهی ادرار آور مصرف می شود .

بالا بردن سلامت :

کرفس حاوی ماده ای است که از تخریب سلول ها به وسیله رادیکال های آزاد جلوگیری می کند .

بنابراین از تغییراتی که موجب سرطانی شدن سلول ها می گردد جلوگیری می کند .

هم چنین فعالیت گلبول های سفید ( که مدافعان سیستم ایمنی هستند و سلول های غیر طبیعی

مانند سلول های سرطانی را مورد هدف قرار می دهد ) افزایش می دهد .

کرفس در متوقف کردن رشد سلول های سرطانی هم موثر است .

تهیه و نگهداری کرفس :

کرفس هایی را انتخاب کنید که ترد و خشک باشند و بتوان به راحتی آنها را از هم جدا کرد .

ساقه های کرفس باید در کنار هم و متصل باشند و جدا از هم نباشند .

برگ هایش باید سبز شاداب باشند و عاری از برگ های زرد و قهوه ای باشد .

بعضی مواقع در کرفس قسمت های سیاهی دیده می شود که به آن “قلب سیاه ” می گویند

و توسط حشرات در آن به وجود می آید .

برای مطمئن شدن از خراب نبودن کرفس ، بین ساقه های آن را نگاه کنید که نقطه های قهوه ای

و سیاه در آن دیده نشود .

برای نگهداری کرفس ، آن را در ظرف های در دار بگذارید یا به صورت خرد شده در کیسه بگذارید

و در فریزر نگهداری کنید .

برای نگهداری کرفس ، مطمئن باشید که کرفس خشک است ، زیرا حتی مقدار کم آب در کرفس

، مواد مغزی آن را ازبین می برد .

وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂

منبع تله تکست شبکه دو سیما

کرفس کرفس منبعی غنی از ویتامین c است . کرفس مانند هویج و پیاز و گوجه فرنگی ، یکی از مواد همیشگی در خانه به شمار می رود و بافت سفت و طعم مشخص آن در سالاد و بسیاری از غذا ها ، آن را یکی از غذا های مطبوع کرده است . کرفس را می توان در هر فصلی تهیه کرد ، اما بهترین طعم را در فصل تابستان دارد . اگر چه همه از ساقه کرفس استفاده می کنند ، اما برگ و ریشه و دانه های آن را نیز می توان به عنوان غذا و هم چنین…

بازبینی عمومی

امتیاز دهید!

خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر

امتیاز کاربران: اولین ارسال کننده باشید!
x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...