مواد لازم برای کوکوی قارچ و برنج
نام غذا : کوکوی قارچ و برنج
روغن زیتون : 3 قاشق مربا خوری
پیاز کوچک خرد شده : 1 عدد
سیر : 1 حبه
فلفل دلمه قرمز : 1 عدد
برنج : 150 گرم
آب مرغ : 400 سی سی
کره : 3 قاشق مربا خوری
قارچ : 175 گرم
پنیر پارمسان : 4 قاشق مربا خوری
تخم مرغ : 8 عدد
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
روغن را در تابه بریزید و پیاز ها را در آن تفت دهید.
سپس سیر و فلفل دلمه ای ریز شده را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا مواد برای شش دقیقه دیگر کاملا تفت داده شوند.
برنج را که از قبل شسته اید در آب مرغ و کره بپزید و بگذارید برای 25 دقیقه دم بکشد.
در ظرف مناسب دیگری قارچ ها را تفت دهید و سپس برنج را با بقیه مواد به قارچ اضافه کنید.
تخم مرغ ها را در مخلوط کن بشکنید و هم بزنید و در آخر پنیر پیتزا را به آن بیفزایید.
تمام مواد را در تابه بریزید و آن را مانند کوکو سرخ کنید و برش دهید.
وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂
منبع : تله تکست شبکه دو سیما