مواد لازم برای پوره میوه :
نام پوره : پوره میوه
سیب : یک عدد
گلابی : یک عدد
آب : یک قاشق غذاخوری
شیر خشک یا شیر مادر : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
یک عدد سیب و گلابی را پوست بگیرید و خرد کنید.
بعد آن ها را به همراه یک قاشق غذاخوری آب و شیر خشک یا شیر مادر ، در شیر داغ کن بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
میوه های پخته شده را از صافی رد کنید و بعد از خنک شدن ، آن را به کودک دلبندتان بدهید.
توجه داشته باشید که میوه هایی از خانواده توت فرنگی را باید از حدود هفت ماهگی و به مقادیر خیلی کم به کودک داد ، زیرا بعضی از کودکان نسبت به این میوه ها حساسیت دارند.
در ضمن پوره این میوه ها را با دقت بیشتری از صافی عبور دهید تا دانه های آن کاملا گرفته شود .
گردآوری: سایت آموزش آسان