مواد لازم برای بورانی اسفناج هندی
نام : بورانی اسفناج هندی
ماست شیرین : ۲ پیمانه
اسفناج پخته : ۱ کیلو
زیره و تخم شنبلیله و فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون : ا قاشق غذاخوری
تخم خردل : نصف قاشق چایخوری
سیر : ۴ حبه
نمک : به مقدار لازم
طرز تهیه
زیره ، تخم شنبلیله ، فلفل قرمز ، تخم خردل و سیر رنده شده را در روغن زیتون کمی تفت دهید.
سپس ماست را در ظرفی بریزید و بزنید تا یکدست شود.
بعد ادویه های تفت داده شده را اضافه کنید.
اسفناج پخته و ساطوری شده را به ماست و نمک و بقیه مواد بیفزایید و هم بزنید.
بورانی ما آماده است.
گردآوری: سایت آموزش آسان