مواد لازم آش کشک به همراه کوفته ریزه
نام غذا : آش کشک به همراه کوفته ریزه
گوشت گوسفند : 500 گرم
برنج : 3 فنجان
نخود : 1 فنجان
شوید : 100 گرم
جعفری ساطوری شده : 100 گرم
گشنیز : 100 گرم
مرزه : 100 گرم
سبزی کوهی یا کاشمه : به مقدار لازم
کشک : 1 فنجان
گردو : برای تزیین
پیاز داغ : 3 قاشق سو پخوری
نعنا داغ : 2 قاشق سو پخوری
مواد لازم برای تهیه کوفته ریزه آش :
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
پیاز : 1 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
ادویه : به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت ، بهتر است ران گوسفند باشد و سبزی ها سبز و خرد باشند ، پیاز را سرخ کنید
و نعناع را تفت دهید یا در اصطلاح نعناع داغ باشد ، سبزی کوهی در صورت موجود بودن
کاشمه باشد ، کشک ساییده باشد ، ادویه شامل دارچین ، گلپر ، گل محمدی ، جوز هندی
تخم گشنیز ، رازیانه و زیره باشد که همگی پودر شده باشند .
طرز تهیه کوفته ریزه
گوشت چرخ کرده و پیاز و ادویه را با فلفل و نمک و زردچوبه مخلوط کرده خوب ورز می دهید
سپس به اندازه فندق بزرگ گرد می کنید و در روغن که داغ شده است ، سرخ می کنید .
طرز تهیه آش
نخود را خیس کرده و با گوشت می پزید .
بعد برنج و نمک را به آن اضافه کرده تا برنج مثل کته نرم و له شود .
سپس سبزی ها و سبزی کاشمه خشک شده را از قبل خیس و صاف می کنید و با برنج و
گوشت مخلوط می کنید .
کشک ساییده را آرام آرام در چند مرحله اضافه می کنید و هم می زنید ( با حرارت کم ) وقتی
خوب مخلوط شد نصف کوفته ها را داخل آن می ریزید و به هم می زنید ، حرارت را خاموش می کنیم .
نکته
در هنگام پختن ، آب آش برچیده می شود .
هر بار مقداری آب جوش اضافه کرده و هم می زنید .
این آش مثل بقیه آش ها باید مقداری شل و روان باشد .
آش را در ظرف مورد نظر می کشید و روی آن را با کشک 4 قسمت می کنیم و در هر قسمت تعدادی
کوفته ریزه ، نعناع داغ ، پیاز داغ و مقداری گردو برای تزیین بریزید .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه دو سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر