مواد لازم برای کباب کوبیده ( برای 6 فر )
نام غذا : کباب کوبیده
گوشت چرخ کرده : یک کیلوگرم
پیاز : 300 گرم
زعفران ساییده شده : یک قاشق چای خوری
نمک و فلفل : به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا کاسه بزرگی آماده کنید و پیاز ها را پس از پوست کندن و شستن ، با رنده ریز در آن رنده کنید.
نکته : اگر پیاز آب انداخت ، آن را با دست بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.
گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده بیفزایید.
زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب جوش حل کنید و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دستتان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند.
مخلوط گوشتی را به مدت 2 تا 3 ساعت در یقچال قرار دهید.
برای سیخ کردن کباب هم مقدماتی لازم است.
ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دستتان قرار دهید.
حالا پیش از برداشتن مایه کباب ، دستتان را در آب خیس کنید ، یک مشت از مایه بردارید و به شکل دوک درآورید ، سپس همان طور که مواد در دست راستتان قرار دارد ، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید.
در پایان دوباره دستتان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند.
حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید.
همین کار را درباره همه مواد و سیخ ها انجام دهید.
سپس آتش را برپا کنید و سیخ ها را روی آن قرار دهید.
فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید آتش را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد.
وقتی گوشت کمی برشته شد ، دیگر باد زدن لازم نیست.
نکته : گوشت کباب کوبیده را دو بار چرخ کنید.
در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید.
پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به تنهایی امکان ندارد ، زیرا چربی لازم را ندارد.
البته استفاده از قسمت های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.
نکته : با اینکه طبق این دستور ، دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ، برای اطمینان بیشتر ، یکی دو تخم مرغ به مایه کباب اضافه کنید.
وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂
منبع : تله تکست شبکه دو سیما