آموزش درست کردن مربای زرشک

مربای زرشک

مواد لازم برای مربای زرشک : 

نام مربا : مربای زرشک

زرشک : ۱۰۰ گرم

شکر : ۴۰۰ گرم

آب : یک پنجم‌ پیمانه

وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه 

زرشک را بشویید و ۲ ساعت در آب سرد خیس کنید.

شکر را با آب روی حرارت بگذارید تا قوام بیاید.

سپس زرشک ها را اضافه کنید.

چند جوش که زد ، از روی حرارت بردارید.

روی ظرف ، دم کنی بگذارید تا رنگ مربا بهتر شود.

پس از سرد شدن ، وانیل را اضافه کنید.

 

گردآوری سایت آموزش آسان

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...