نقش تغذیه در کاهش فشار خون
با توجه به خطرهایی که پرفشاری خون در بعضی از اعضای بدن ( به خصوص مغز ، قلب
چشم ها ، کلیه ها و . . . ) به وجود می آورد ، لزوم پیشگیری و تشخیص به موقع این
بیماری ، موضوعی کاملا محرز است .
فشار خون بالا به طور خزنده در بدن پیش می رود و به کلیه و قلب و چشم ها صدمه می زند
که با بهبود کیفیت غذایی برای پیشگیری و درمان پرفشاری خون ، می توان در این زمینه اقدام
کرد .
یکی از عوامل کنترل شدنی پرفشاری خون ، تغذیه است .
نقش تغذیه در کاهش فشار خون:
میزان مواد غذایی نمکی یا نمک سود ( مانند سوسیس ، کالباس ، گوشت های کنسرو شده )
هم چنین نان هایی که به ازای هر 100 گرم ، حدود 1 گرم نمک دارند ، در پرفشاری خون تاثیر دارند .
ادویه های معطر و چربی های حیوانی و گیاهی اشباع شده ، به دلیل ماندگاری زیاد باعث ایجاد
ترانس می شود و زمینه ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و فشارخون را بالا می برد و سبب
افزایش در حجم سمت چپ قلب و نیز موجب نارسایی می گردد .
اصولا کاهش میزان دریافتی مواد غذایی ( چربی ها ، نمک و . . . ) و جایگزینی و بهبود کیفی
مواد غذایی در کاهش فشار خون تاثیر زیادی دارد .
همراه با افزایش وزن ، خطر ابتلا به پرفشاری خون نیز به طور چشمگیری افزایش می یابد
، به خصوص اگر چربی ناشی از زیاده روی در مصرف خوراکی ها باشد ، با کاهش 10 درصدی
وزن ، فشار خون پایین می آید و چربی های خون نرمال می شود ، ولی باید مسئله کاهش
وزن بر مبنای اصول علمی صورت گیرد .
این اقدام را امروز انجام دهید ، بهتر از فرداست .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه دو سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر