ترفند هایی برای داشتن سالاد خوب
از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید ، هنگام سرو ، به آن نمک بزنید ، زیرا نمک ، تازگی و طراوت کاهو
را گرفته و برگ های آن را سخت می کند .
همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد ، مانند روغن زیتون و سرکه ، را در شیشه دهان گشادی
( که درش بسته می شود ، مثل شیشه مربا ) بریزید و یک قطعه یخ درون آن بیندازید و درش را محکم ببندید .
سپس آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود .
بعد یخ را از آن خارج کنید .
با این روش ، چاشنی سالاد خیلی خوب نرم و مخلوط می شود .
سبزیجات سالاد را داخل کیسه ای پلاستیکی قرار داده و چاشنی آماده شده را روی آن ریخته و خوب تکان
دهید تا همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود .
به این ترتیب ، سالاد خوشمزه ای به دست خواهد آمد.
خیار سالاد را با پوست خرد کنید .
پوست خیار طعم جالبی به سالاد می دهد.
برای آنکه سالاد خوشمزه ای داشته باشید ، یک حبه سیر را له کرده و بیش از آنکه اجزای سالاد
را در ظرف سالاد خوری بریزید ، سیر را به آن بمالید .
سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود می گیرد .
برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید ، زیرا به این ترتیب سس صاف تر
شده و گلوله نخواهد شد.
برای آنکه سس خود را پر رنگ تر کنید ، مقدار کمی آرد را تفت دهید تا رنگ آن کرم شود و
کم کم به سس اضافه کنید. برای غلیظ تر کردن سس سالاد هم می توانید از آرد استفاده کنید .
برای این منظور ، مقداری آرد را در آب حل کنید و به صورت خمیر رقیقی در آورید و کم کم
به سس اضافه کنید .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه دو سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر