مواد لازم برای درست کردن دسر فرانسوی
نام دسر : دسر فرانسوی
کاکائو : یک قاشق مرباخوری سر پر
شیر : یک لیوان
پودر قند : یک قاشق غذاخوری سر پر
زرده تخم مرغ : چهار عدد
خامه : دویست گرم
شکر : یک دوم پیمانه
ورقه ژلاتین ضخیم : سه ورق
طرز تهیه
زرده تخم مرغ ها را بزنید . آرام آرام شکر را به آن اضافه کنید تا کرم رنگ شود . در ظرف دیگری
خامه را با خاک قند بزنید . سپس کاکائو را در شیر حل کنید . شیر را به مایع اولیه ( زرده تخم مرغ
و شکر ) اضافه کنید و هم بزنید . خامه را بیفزایید . ورقه های ژلاتین را در نصف پیمانه آب جوش
حل و به مواد اضافه کنید . ته قالب را با کره چرب کنید و همه مواد را داخل آن بریزید و در فریزر
قرار دهید تا ببندد .
وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂
منبع : تله تکست شبکه سه سیما