طرز تهیه ته چین آلو ، اسفناج و قارچ
مواد لازم برای ته چین آلو ، اسفناج و قارچ :
آلو خورشتی خیس : 250 گرم
تخم مرغ : 3 عدد
اسفناج پخته شده : 250 گرم
پیاز سرخ شده : 1 عدد
قارچ : 1 بسته
برنج پخته شده : 3 پیمانه
ماست موسیر : 1 عدد
زعفران : 1 پیمانه
نحوه درست کردن :
اولین کار اسفناج پخته شده را خرد میکنیم و آن را داخل کاسه میریزیم .
زعفران را یک مقدار دم میکنیم و داخل آن میریزیم.
حالا تخم مرغ ها و پیاز داغ را هم به آن اضافه میکنیم و بعد یک پیمانه ماست شروع میکنیم به هم زدن آن.
ظرفی را از قبل گرم کرده ومقدار کمی روغن به ظرف اضافه میکنیم .
یک مقدار برنج پخته شده را به مایع اضافه میکنیم .
روغن که یک مقدار گرم شد مایع را به کف ظرف میریزیم و سپس قارچ را روی آن میریزیم و برنج را هم اضافه میکنیم به طوری که سطح ظرف را بپوشاند
شعله را کم میکنیم احتیاج به دمکنی هم ندارد چون برنج از قبل پخته شده .
و در آخر آلو را در دور برنج تزیین میکنیم .
زمان پخت : 30 دقیقه است
وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر