مواد لازم برای شوید لوبیا با گوشت قیمه
نام غذا : شوید لوبیا با گوشت قیمه
لوبیای چشم بلبلی : یک لیوان
شوید تازه : نیم کیلو
برنج : 4 پیمانه
رب گوجه فرنگی : 5 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده : کمی
گوشت قیمه ای : حدود 600 گرم
پیاز : دو عدد متوسط
نمک و فلفل : به مقدار لازم
روغن : کمی
ساقه سیر تازه یا حبه سیر : چند عدد
به دلخواه ( در آب خیسانده و پوست کنده و ریز یا رنده شده )
ادویه مخلوط و معطر : 1 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
لوبیا را که از قبل خیس کرده اید ، با حرارت ملایم بپزید .
برنج را هم از 2 ساعت قبل ، با نمک خیس کنید .
شویت پاک و شسته شده را خرد کنید .
پیاز را در روغن تفت دهید .
سپس گوشت را اضافه کنید و دوباره تفت دهید که رنگش عوض شود .
ادویه مخلوط و زعفران و سپس رب گوجه را بیفزایید و با کمی آب بپزید .
توجه داشته باشید که هر چه رب آن را بیشتر بزنید ، با زعفران و شوید هماهنگی پیدا می کند و
خوش رنگ تر می شود .
پس از پخته شدن گوشت ، لوبیا چشم بلبلی پخته شده را اضافه کنید و نمک و فلفل ( با چاشنی
آبلیمو ) آن را بچشید .
وقتی جوشید و آب آن کم شد ، از روی حرارت بردارید .
برنج را آبکش کنید .
در ضمن می توانید سیر را در لحظه آخر به آب جوشان برنج یا پس از آبکش کردن برنج اضافه کنید .
هنگام کشیدن برنج داخل قابلمه شوید را به مواد پخته شده بیفزایید .
در قابلمه ای ، ته دیگ مورد نظرتان را بگذارید .
بعد یک لایه برنج و یک لایه از مواد ، دوباره یک لایه از برنج و یک لایه از مواد ، بریزید ، تا وقتی که برنج
و مواد تمام شوند .
این غذا به طور معمول با انواع ترشی ها و نارنج تازه یا سالاد شیرازی سرو می شود .
نکته : می توان از نخود فرنگی ، به جای لوبیا چشم بلبلیو از شوید خشک
به جای شوید تازه استفاده کرد .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه سه سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر