مواد لازم برای رولت گوشت
نام غذا : رولت گوشت
گوشت چرخ کرده کم چرب : نیم کیلو گرم
تخم مرغ : 3 عدد
سبزی معطر خرد شده : نصف فنجان
پیاز : 2 عدد
هویج : 2 تا 3 عدد
نمک و فلفل و ادویه : به میزان لازم
روغن : به مقدار کم
طرز تهیه
گوشت را با یک عدد پیاز رنده شده که کمی آب آن را گرفته اید ، ورز دهید .
نمک و فلفل و ادویه را هم اضافه کنید و از چرخ گوشت 2 بار رد کنید تا حالت چسپندگی پیدا کند .
گوشت را کنار گذاشته تا جا بیفتد .
یک عدد زرده تخم مرغ را کنار بگذارید تا بعد هم بزنید .
بقیه تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای با هم مخلوط کنید .
سبزی را که از قبل شسته و خرد کرده اید ، داخل تخم مرغ ها بریزید .
سپس نمک و فلفل و ادویه را اضافه کنید .
در تابه ای نسوز ، یک نان لواش گذاشته و مواد را روی نان بریزید تا مثل کوکو سبزی شود
، ولی لایه آن خیلی نازک تر از کوکو باشد .
در تابه را گذاشته تا کوکو و لواش نرم شوند .
گوشت را که از قبل کنار گذاشته بودید ، روی کاغذ آلومینیوم به قطر نیم سانت ( بهتر است
کمی کاغذ را چرب کنیم ) قرار دهید .
یک عدد زرده تخم مرغی را که کنار گذاشته بودید را با کمی نمک بزنید و با برس مویی
روی گوشت بمالید .
لواش را روی گوشت انداخته و با فشار دست بچسبانید .
بعد با احتیاط و با دقت آن را مثل رولت بپیچید ، به طوری که به طور کامل رول و گرد شود .
مقداری زرده تخم مرغ را به پایین لواش بزنید تا بچسبد ، بعد کمی روغن با برس روی گوشت
بمالید و سپس آن را با حرارت کم سرخ کنید .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه سه سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر