مواد لازم برای میرزا قاسمی
نام غذا : میرزا قاسمی
بادمجان قلمی بدون دانه : 1 کیلو گرم
گوجه فرنگی : 4 عدد
رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ : 3 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
سیر خشک : 1 بوته
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا بادمجان ها را روی آتش ، به طور کامل کبابی کنید.
اگر با نوک چاقو ، دو شکاف به بادمجان ها بدهید کمک می کند تا آنها زودتر نرم و کبابی شوند.
وقتی بادمجان های کبابی سرد شدند ، پوست آنها را بکنید و دمشان را دور بریزید.
بعد آنها را در ظرفی ، با گوشتکوب له کنید و کنار بگذارید.
بوته سیر خشکی را که داشتید ، پوست بگیرید و با گوشتکوب بکوبید و در تابه ای همراه با روغن و نمک و زردچوبه به رنگ طلایی سرخ کنید.
بادمجان های له شده را به تابه سیر اضافه کرده ، به هم بزنید و کمی فلفل به آن اضافه کنید.
حالا 4 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده را هم اضافه کنید ، در غیر این صورت می توان از رب گوجه فرنگی هم استفاده کرد.
3 عدد تخم مرغ را در پیاله ای هم زده و به مواد اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید تا میرزا قاسمی شما جا بیفتد.
وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂
منبع : تله تکست شبکه سه سیما