آموزش درست کردن میرزا قاسمی

آموزش درست کردن میرزا قاسمی

مواد لازم برای میرزا قاسمی

نام غذا : میرزا قاسمی

بادمجان قلمی بدون دانه : 1 کیلو گرم

گوجه فرنگی : 4 عدد

رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذا خوری

تخم مرغ : 3 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

سیر خشک : 1 بوته

روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم

طرز تهیه

ابتدا بادمجان ها را روی آتش ، به طور کامل کبابی کنید.

اگر با نوک چاقو ، دو شکاف به بادمجان ها بدهید کمک می کند تا آنها زودتر نرم و کبابی شوند.

وقتی بادمجان های کبابی سرد شدند ، پوست آنها را بکنید و دمشان را دور بریزید.

بعد آنها را در ظرفی ، با گوشتکوب له کنید و کنار بگذارید.

بوته سیر خشکی را که داشتید ، پوست بگیرید و با گوشتکوب بکوبید و در تابه ای همراه با روغن و نمک و زردچوبه به رنگ طلایی سرخ کنید.

بادمجان های له شده را به تابه سیر اضافه کرده ، به هم بزنید و کمی فلفل به آن اضافه کنید.

حالا 4 عدد گوجه فرنگی نگینی خرد شده را هم اضافه کنید ، در غیر این صورت می توان از رب گوجه فرنگی هم استفاده کرد.

3 عدد تخم مرغ را در پیاله ای هم زده و به مواد اضافه کنید و شعله گاز را کم کنید تا میرزا قاسمی شما جا بیفتد.

 

وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂

منبع : تله تکست شبکه سه سیما

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...