طرز تهیه ماهی جنگلی شکم پر

طرز تهیه ماهی جنگلی شکم پر

آموزش پخت ماهی جنگلی

نمک : 1 قاشق مرباخوری

فلفل سیاه : به مقدار لارم

زرد چوپه : 1 قاشق مربا خوری

آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری

ماهی : 1 عدد

شنبلیله یا جعفری : به مقداری که شکم ماهی پر شود

نحوه درست کردن :

اولین کار ماهی  را خوب شسته و شکم آن  را برش طولی میدهیم.

حالا ماهی را  داخل یک ظرف شیشه ای قرار میدهیم .

سپس همه ی بدن ماهی را با زرد چوبه و آبلیمو خوب آغشته میکنیم.

و در آخر داخل شکم ماهی را با شنبلیله یا جعفری پر میکنیم .

و بعد ماهی را در ظرف دیگری  میگذاریم و با حرارت ملایم آن را سرخ میکنیم (کف ظرف یا ماهیتابه را به مقدار خیلی کم با روغن زیتون یا کنجد چرب میکنیم)

زمان پخت : 15 تا 20 دقیقه است

وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂

آموزش پخت ماهی جنگلی نمک : 1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه : به مقدار لارم زرد چوپه : 1 قاشق مربا خوری آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری ماهی : 1 عدد شنبلیله یا جعفری : به مقداری که شکم ماهی پر شود نحوه درست کردن : اولین کار ماهی  را خوب شسته و شکم آن  را برش طولی میدهیم. حالا ماهی را  داخل یک ظرف شیشه ای قرار میدهیم . سپس همه ی بدن ماهی را با زرد چوبه و آبلیمو خوب آغشته میکنیم. و در آخر داخل شکم ماهی را با شنبلیله یا جعفری پر میکنیم . و…

بازبینی عمومی

امتیاز دهید!

خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر

امتیاز کاربران: اولین ارسال کننده باشید!
x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...