آموزش پخت ماهی جنگلی
نمک : 1 قاشق مرباخوری
فلفل سیاه : به مقدار لارم
زرد چوپه : 1 قاشق مربا خوری
آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری
ماهی : 1 عدد
شنبلیله یا جعفری : به مقداری که شکم ماهی پر شود
نحوه درست کردن :
اولین کار ماهی را خوب شسته و شکم آن را برش طولی میدهیم.
حالا ماهی را داخل یک ظرف شیشه ای قرار میدهیم .
سپس همه ی بدن ماهی را با زرد چوبه و آبلیمو خوب آغشته میکنیم.
و در آخر داخل شکم ماهی را با شنبلیله یا جعفری پر میکنیم .
و بعد ماهی را در ظرف دیگری میگذاریم و با حرارت ملایم آن را سرخ میکنیم (کف ظرف یا ماهیتابه را به مقدار خیلی کم با روغن زیتون یا کنجد چرب میکنیم)
زمان پخت : 15 تا 20 دقیقه است
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر