طرز تهیه ته چین آلو ، اسفناج و قارچ

طرز تهیه ته چین آلو اسفناج قارچ

طرز تهیه ته چین آلو ، اسفناج و قارچ

مواد لازم برای ته چین آلو ، اسفناج و قارچ :

آلو خورشتی خیس : 250 گرم

تخم مرغ : 3 عدد

اسفناج پخته شده : 250 گرم

پیاز سرخ شده : 1 عدد

قارچ : 1 بسته

برنج پخته شده : 3 پیمانه

ماست موسیر : 1 عدد

زعفران : 1 پیمانه

نحوه درست کردن :

اولین کار اسفناج پخته شده را خرد میکنیم و آن را داخل کاسه میریزیم .

زعفران را یک مقدار دم میکنیم و داخل آن میریزیم.

حالا تخم مرغ ها و پیاز داغ را هم به آن اضافه میکنیم و بعد یک پیمانه ماست شروع میکنیم به هم زدن آن.

ظرفی را از قبل گرم کرده ومقدار کمی روغن به ظرف اضافه میکنیم .

یک مقدار برنج پخته شده را به مایع اضافه میکنیم .

روغن که یک مقدار گرم شد مایع را به کف ظرف میریزیم و سپس قارچ را روی آن میریزیم و برنج را هم اضافه میکنیم به طوری که سطح ظرف را بپوشاند

شعله را کم میکنیم احتیاج به دمکنی هم ندارد چون برنج از قبل پخته شده .

و در آخر آلو را در دور برنج تزیین میکنیم .

زمان پخت : 30 دقیقه است

وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂

طرز تهیه ته چین آلو ، اسفناج و قارچ مواد لازم برای ته چین آلو ، اسفناج و قارچ : آلو خورشتی خیس : 250 گرم تخم مرغ : 3 عدد اسفناج پخته شده : 250 گرم پیاز سرخ شده : 1 عدد قارچ : 1 بسته برنج پخته شده : 3 پیمانه ماست موسیر : 1 عدد زعفران : 1 پیمانه نحوه درست کردن : اولین کار اسفناج پخته شده را خرد میکنیم و آن را داخل کاسه میریزیم . زعفران را یک مقدار دم میکنیم و داخل آن میریزیم. حالا تخم مرغ ها و پیاز داغ را هم…

بازبینی عمومی

امتیاز دهید!

خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر

امتیاز کاربران: اولین ارسال کننده باشید!
x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...