مواد لازم برای بستنی هلو
هلو یا زرد آلو یا گلابی : 1/5 کیلو
شکر : 150 گرم
آب : نیم لیتر ( 2 لیوان )
آبلیمو : 3 تا 4 قاشق سو پخوری
خامه : 150 گرم
پودر قند : 3 قاشق سو پخوری
طرز تهیه
هسته هلو یا زرد آلو را بگیرید .
پوست هلو را بگیرید ، در صورت استفاده از گلابی آن را پوست بکنید و به شکل پوره له کنید .
آب را با شکر مخلوط کرده و بجوشانید تا شکر حل شود .
پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد ، پوره میوه را با آن مخلوط کنید و در ظرف فلزی بریزید
و در جایخی قرار دهید .
دو یا سه بار آن را بیرون بیاورید و هم بزنید تا بستنی خود را بگیرد ، ولی یخ نزند .
بستی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری بگذارید ، خامه را با پودر فرم بگیرید .
بعد آن را در قیف ریخته و روی بستنی را تزیئن کنید .
برای تهیه بستنی ، از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد .
در این صورت ، شکر لازم نیست .
هم چنین در صورت مصرف کمپوت ، نباید آب اضافه شود و باید از آب کمپوت استفاده کرد .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه دو سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر