مواد لازم برای کیک خرما
نام کیک : کیک خرما
خرمای بدون هسته : 30 عدد
آب جوش : یک و یک چهارم فنجان
کره یا روغن آب شده : یک و یک چهارم فنجان
شکر : یک و یک چهارم فنجان
وانیل : یک سوم قاشق چای خوری
تخم مرغ : 2 عدد
آرد سفید : دو و نیم فنجان
بیکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری
گردوی خرد شده : 2 فنجان
طرز تهیه
آب جوش را روی خرما بریزید و با چنگال آن را خوب له کنید و کنار بگذارید .
پس از آن شکر و تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب هم بزنید تا به طور کامل غلیظ شود .
آنگاه کره یا روغن آب شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید .
سپس آرد و بیکینگ پودر را ( که قبلا الک کرده اید ) با کمی از خرمای له شده در مایع بریزید و مایه را با
دور ملایم هم بزنید .
این کار را ادامه دهید تا آرد و خرمای له شده با مواد کیک مخلوط شود .
پس از آن همزن را کمی تند کنید تا مایه یک دست و صاف گردد .
حالا همزن را خاموش کنید و یک فنجان مغز گردو را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید .
مغز گردو باید به تکه های کوچک خرد شود و نباید آن را چرخ یا له کرد .
مایه را در قالبی که قبلا در آن کاغذ چرب شده انداخته اید بریزید و یک فنجان گردوی باقی مانده را روی سطح
آن بپاشید و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر – که از 15 دقیقه قبل روشن کرده اید – قرار دهید تا با حرارت
175 درجه سانتی گراد بپزد .
این تنها کیکی است که آرد آن را باید با همزن زد .
پس از خنک شدن کیک ، آن را از قالب جدا کنید و به هر شکلی که دوست داشتید برش دهید .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه دو سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر