مواد لازم برای کرپ
نام غذا : کرپ پر شده با مرغ
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : یک و نیم لیوان
آرد : 3/4 لیوان
نمک : کمی
بیکینگ پودر : 1 قاشق چا یخوری
کره ذوب شده : 50 گرم
مواد داخل کرپ
مرغ پخته و چرخ شده : 2 لیوان
پیاز : 1 عدد
سیر : 2 حبه
روغن : کمی
سیب زمینی آب پز : 1 عدد بزرگ
مواد لازم برای سس کرپ
گوجه فرنگی : 2 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
روغن : کمی
نمک و فلفل : به مقدار لازم
پنیر پیتزا رنده شده : به مقدار لازم
طرز تهیه کرپ پر شده با مرغ
ابتدا مواد لازم برای کرپ را با هم مخلوط کرده و در ظرفی ، با همزن دستی بزنید .
ماهیتابه کوچکی را با کمی روغن زیتون چرب کنید .
یک قاشق بزرگ از مواد کرپ در آن ریخته و در ماهیتابه پهن کنید .
سپس برگردانید تا طرف دیگر کرپ هم بپزد .
برای تهیه مواد داخل کرپ ، ابتدا پیاز را همراه با سیر رنده شده ، در کمی روغن تفت دهید .
سپس مرغ چرخ شده را به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید .
بعد سیب زمینی آب پز را به صورت مکعبی کوچک خرد کرده و با مواد مخلوط کنید .
کرپ ها را پهن کرده و کمی از مواد را داخل کرپ ها گذاشته و بپیچید .
کرپ ها را کنار هم در ظرف نسوز و نچسب ( پیرکس ) بچینید .
برای تهیه سس ، ابتدا روغن را در ماهیتابه بریزید .
2 قاشق غذا خوری سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و هم بزنید .
گوجه فرنگی ها را رنده کرده و به مواد اضافه کنید و بگذارید کمی بجوشد .
سپس به آن کمی نمک و فلفل بزنید .
سس را روی کرپ ها ریخته و روی آن کمی پنیر پیتزا رنده شده بپاشید .
ظرف را به مدت 10 الی 15 دقیقه در فری که از قبل گرم کرده اید ، بگذارید تا زمانی که روی
پنیر طلایی رنگ شود .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه سه سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر