مواد لازم برای سه نفر
گوشت فیله مرغ : 300 گرم
قارچ ورقه شده : 200 گرم
پیاز خرد شده : 2 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده : 2 عدد
گوجه فرنگی خرد شده : 2 عدد
سیر : 1 حبه
زعفران آب شده : 1 قاشق غذا خوری
روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری
آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه کباب ترکی :
گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و با آبلیمو ، زعفران ، نمک و فلفل مزه دار کنید .
در ماهیتابه یک قاشق روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید .
پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود ، بعد آن را از ماهیتابه خارج کنید .
فلفل دلمه ای و قارچ را با یک قاشق آبلیمو تفت دهید .
حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد .
سپس گوجه فرنگی را تفت دهید .
در ماهیتابه دیگری ، مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید .
همه مواد را با هم مخلوط کنید ، یک حبه سیر روی آنها رنده کنید و نمک و فلفل بزنید.
از این مواد ، داخل نان های ساندویچ بریزید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید .
می توانبد مواد را در دیسی قرار دهید و روی آن ، کمی پنیر رنده شده بریزید و میل کنید .
برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست ، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی
پیدا کنند ، مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه دو سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر