آموزش درست کردن کباب ترکی

آموزش درست کردن کباب ترکی

مواد لازم برای سه نفر

گوشت فیله مرغ : 300 گرم

قارچ ورقه شده : 200 گرم

پیاز خرد شده : 2 عدد

فلفل دلمه ای خرد شده : 2 عدد

گوجه فرنگی خرد شده : 2 عدد

سیر : 1 حبه

زعفران آب شده : 1 قاشق غذا خوری

روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری

آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه کباب ترکی :

گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و با آبلیمو ، زعفران ، نمک و فلفل مزه دار کنید .

در ماهیتابه یک قاشق روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید .

پیاز را کمی تفت دهید تا نرم شود ، بعد آن را از ماهیتابه خارج کنید .

فلفل دلمه ای و قارچ را با یک قاشق آبلیمو تفت دهید .

حرارت باید زیاد باشد تا قارچ آب نیندازد .

سپس گوجه فرنگی را تفت دهید .

در ماهیتابه دیگری ، مرغ مزه دار شده را با یک قاشق روغن تفت دهید .

همه مواد را با هم مخلوط کنید ، یک حبه سیر روی آنها رنده کنید و نمک و فلفل بزنید.

از این مواد ، داخل نان های ساندویچ بریزید و همراه با کاهو و خیارشور میل کنید .

می توانبد مواد را در دیسی قرار دهید و روی آن ، کمی پنیر رنده شده بریزید و میل کنید .

برای پخت این غذا نیازی به روغن زیاد نیست ، فقط کف تابه را کمی چرب کنید تا مواد حالت کبابی 

پیدا کنند ، مواد را کمی تفت دهید و زیاد سرخ نکنید .

 

وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂

منبع تله تکست شبکه دو سیما

مواد لازم برای سه نفر گوشت فیله مرغ : 300 گرم قارچ ورقه شده : 200 گرم پیاز خرد شده : 2 عدد فلفل دلمه ای خرد شده : 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده : 2 عدد سیر : 1 حبه زعفران آب شده : 1 قاشق غذا خوری روغن مایع : 3 قاشق غذا خوری آبلیمو : 2 قاشق غذا خوری نمک و فلفل : به میزان لازم طرز تهیه کباب ترکی : گوشت فیله مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و با آبلیمو ، زعفران ، نمک و فلفل مزه دار کنید . در ماهیتابه یک…

بازبینی عمومی

امتیاز دهید!

خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر

امتیاز کاربران: اولین ارسال کننده باشید!
x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...