مواد لازم برای نان عسلی
نام خوراک : نان عسلی
نان سنگک : چند برش به اندازه های 3 در 3 سانتی متر
عسل : 3 قاشق غذا خوری
شیر پاستوریزه : یک لیوان
گردوی نیمه پودر شده : 2 قاشق غذا خوری
تخم مرغ : 2 عدد
آرد : نصف قاشق غذا خوری
روغن سرخ کردنی : یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه
ابتدا شیر و عسل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا عسل در شیر حل شود .
سپس آرد و بعد تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید .
بهتر است شیر سرد باشد که آرد گلوله نشود .
پس از آنکه این مواد را خوب هم زدید ، گردو را به آن اضافه کنید .
در یک تابه نچسب ، روغن بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود .
برش های نان سنگک را داخل آن بچینید .
حالا مخلوط بدست آمده را روی آن ها بریزید و بگذارید کمی قوام بگیرد .
پس از آنکه یک سمت آن تغییر رنگ داد ، نان ها را به سمت دیگر برگردانید .
نکته : صبحانه ای مقوی برای دانش آموزان است.
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه سه سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر