مواد لازم برای قارچ شور
نام غذا : خوراک قارچ شور
قارچ گوشتی که همان قارچ صدفی است : 1 کیلو
نمک : 5 قاشق غذا خوری
سرکه : نصف پیمانه
آب : یک و نیم لیتر
سبزیجات معطر به همراه سیر : به مقدار لازم
فلفل : به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کنید ، بعد بگذارید به جوش بیاید.
( برای پاستوریزه شدن ) سپس در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود.
قارچ ها را با آب جوشیده سرد شده تمیز کنید و در ظرف شیشه ای بچینید و بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل شسته شده ( که آبش افتاده است ) بگذارید.
( به خصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید )
سپس آب و نمک سرد شده را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.
در ظرف را محکم ببندید و حدود 20 روز در جای خنک نگهداری کنید ، سپس آماده مصرف می شود.
رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا – به خصوص ظرف شیشه ای و حتی در آن – موجب سالم ماندن شور ها می شود.
همیشه خراب شدن شور ها مثل کپک زدن و یا له شدگی آن ها و . . . به خاطر رعایت نکردن بهداشت است.
از ورود قارچ های هوازی و میکروب ها به داخل شور ها باید جلوگیری کرد.
وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂
منبع : تله تکست شبکه دو سیما