آموزش درست کردن قارچ شور

آموزش درست کردن قارچ شور

مواد لازم برای قارچ شور

نام غذا : خوراک قارچ شور

قارچ گوشتی که همان قارچ صدفی است : 1 کیلو

نمک : 5 قاشق غذا خوری

سرکه : نصف پیمانه

آب : یک و نیم لیتر

سبزیجات معطر به همراه سیر : به مقدار لازم

فلفل : به میزان دلخواه

طرز تهیه

ابتدا نمک و سرکه را در آب حل کنید ، بعد بگذارید به جوش بیاید.

( برای پاستوریزه شدن ) سپس در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا سرد شود.

قارچ ها را با آب جوشیده سرد شده تمیز کنید و در ظرف شیشه ای بچینید و بر روی آن سبزیجات و سیر و فلفل شسته شده ( که آبش افتاده است ) بگذارید.

( به خصوص سبزیجات را حتما خوب تمیز کنید )

سپس آب و نمک سرد شده را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند.

در ظرف را محکم ببندید و حدود 20 روز در جای خنک نگهداری کنید ، سپس آماده مصرف می شود.

رعایت پاستوریزه کردن همه اجزا – به خصوص ظرف شیشه ای و حتی در آن – موجب سالم ماندن شور ها می شود.

همیشه خراب شدن شور ها مثل کپک زدن و یا له شدگی آن ها و . . . به خاطر رعایت نکردن بهداشت است.

از ورود قارچ های هوازی و میکروب ها به داخل شور ها باید جلوگیری کرد.

 

وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂

منبع : تله تکست شبکه دو سیما

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...