مواد لازم برای 4 نفر
نام غذا : سوپ ذرت
ذرت دانه شده : نیم کیلو
جعفری و کرفس : چند برگ
آرد سفید : 2 قاشق سو پخوری
پیاز ریز شده : یک عدد
آب : دو لیوان
شیر : نیم لیتر
خامه : دو قاشق سو پخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چا یخوری
نمک : به میزان لازم
طرز تهیه سوپ ذرت
ذرت و کرفس و جعفری و پیاز را با آب و نمک و فلفل مخلوط کنید و بگذارید تا نیم ساعت بپزد .
پس از این مرحله ، آرد را با شیر مخلوط و به آنها اضافه کنید .
خامه را روی آن بریزید و همه را یک بار دیگر روی آتش بگذارید تا جوش بیاید .
پس از اینکه 15 دقیقه جوش خورد ، سوپ را داخل سو پخوری بریزید و با چند برگ جعفری تزئین
و میل کنید .
در صورت تمایل ، می توانید قارچ هم به آن اضافه کنید .
چند دقیقه قبل از اینکه سوپ را از روی اجاق بردارید ، قارچ ها را حلقه حلقه کرده و به مدت یک
دقیقه در ماهیتابه به همراه سه قاشق غذا خوری روغن مایع تفت دهید .
سپس ، قارچ را داخل ظرفی ریخته و با یک قاشق آبلیموی تازه مخلوط کنید و در سوپ بریزید .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه سه سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر