مواد لازم برای درست کردن ساندویچ فرانسوی گرم :
نام ساندویچ : ساندویچ فرانسوی گرم
نان فرانسوی بلند : ۱ عدد
پنیر کرافت شیشه ای : ۴ قاشق غذاخوری
مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل و کچاب : به مقدار دلخواه
کاهو خرد شده : به مقدار لازم
گوجه فرنگی حلقه شده : ۱ عدد
زیتون سیاه حلقه شده : ۴ عدد
تخم مرغ آب پز حلقه شده : ۱ عدد
کالباس مکعبی خرد شده : به مقدار لازم
پنیر ورقه ای : ۲ عدد
طرز تهیه
نان را از وسط باز کنید.
یک طرف آن را با قاشق ، پنیر و طرف دیگر آن را سس مایونز بمالید.
سپس کمی کچاب و روی کچاب ، چند قطره سس خردل بریزید.
دو طرف نان را روی هم فشار دهید تا مواد جذب هم شوند.
همه مواد را لای نان بریزید و پنیر ورقه ای را روی آن ها قرار دهید.
بعد نان را در آلومینیوم بپیچید و ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن ذوب و ساندویچ کمی گرم شود.
ساندویچ را از فر خارج کنید و با کارد به صورت رول ببرید و همراه با سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.
گردآوری: بخش آشپزی آموزش آسان