آموزش درست کردن ساندویچ فرانسوی گرم

آموزش درست کردن ساندویچ فرانسوی گرم

مواد لازم برای درست کردن ساندویچ فرانسوی گرم :

نام ساندویچ : ساندویچ فرانسوی گرم

نان فرانسوی بلند : ۱ عدد

پنیر کرافت شیشه ای : ۴ قاشق غذاخوری

مایونز : ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل و کچاب : به مقدار دلخواه

کاهو خرد شده : به مقدار لازم

گوجه فرنگی حلقه شده : ۱ عدد

زیتون سیاه حلقه شده : ۴ عدد

تخم مرغ آب پز حلقه شده : ۱ عدد

کالباس مکعبی خرد شده : به مقدار لازم

پنیر ورقه ای : ۲ عدد

طرز تهیه

نان را از وسط باز کنید.

یک طرف آن را با قاشق ، پنیر و طرف دیگر آن را سس مایونز بمالید.

سپس کمی کچاب و روی کچاب ، چند قطره سس خردل بریزید.

دو طرف نان را روی هم فشار دهید تا مواد جذب هم شوند.

همه مواد را لای نان بریزید و پنیر ورقه ای را روی آن ها قرار دهید.

بعد نان را در آلومینیوم بپیچید و ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آن ذوب و ساندویچ کمی گرم شود.

ساندویچ را از فر خارج کنید و با کارد به صورت رول ببرید و همراه با سیب زمینی سرخ کرده میل کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی آموزش آسان

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...