مواد لازم برای درست کردن دلمه مرغ برای ( ۶ نفر )
مرغ تمیزکرده کم چرب : ۱ عدد
گرد لیمو عمانی : ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نان لواش : ۲ عدد
پیاز سرخ کرده : ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه
مرغ را با یک لیوان آب ، پیاز سرخ کرده ، کمی نمک و فلفل و ۱ قاشق گرد لیمو ، با حرارت ملایم بپزید.
مرغ باید بعد از پختن ، ۳ تا ۴ قاشق آب داشته باشد.
استخوان های مرغ را بگیرید و آن را به طور منظم خرد کنید.
آب مرغ را از صافی رد کنید ، پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد کنید.
مرغ را داخل سس آن بیندازید ، گرد لیمو را روی آن بریزید و هم بزنید.
پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن ، دور نان را با قیچی بگیرید و دو عدد نان را روی هم بگذارید.
مرغ را لای نان بگذارید و مثل بقچه ، چهار طرف آن را روی هم بیاورید.
دلمه ها را در ظرف مناسبی بچینید و ظرف را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ، در پنجره وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان ها کمی برشته شوند.
دلمه ها را با مقداری سبزی خوردن ، تربچه ، پیازچه ، نعنا و ترخان تزیین کنید.
جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت آموزش آسان