آموزش درست کردن دلمه مرغ

آموزش درست کردن دلمه مرغ

مواد لازم برای درست کردن دلمه مرغ برای ( ۶ نفر )

مرغ تمیزکرده کم چرب : ۱ عدد

گرد لیمو عمانی : ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

نان لواش : ۲ عدد

پیاز سرخ کرده : ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرغ را با یک لیوان آب ، پیاز سرخ کرده ، کمی نمک و فلفل و ۱ قاشق گرد لیمو ، با حرارت ملایم بپزید.

مرغ باید بعد از پختن ، ۳ تا ۴ قاشق آب داشته باشد.

استخوان های مرغ را بگیرید و آن را به طور منظم خرد کنید.

آب مرغ را از صافی رد کنید ، پیاز را نیز با پشت قاشق از صافی رد کنید.

مرغ را داخل سس آن بیندازید ، گرد لیمو را روی آن بریزید و هم بزنید.

پس از چشیدن و اندازه کردن ترشی آن ، دور نان را با قیچی بگیرید و دو عدد نان را روی هم بگذارید.

مرغ را لای نان بگذارید و مثل بقچه ، چهار طرف آن را روی هم بیاورید.

دلمه ها را در ظرف مناسبی بچینید و ظرف را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ، در پنجره وسط فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید تا نان ها کمی برشته شوند.

دلمه ها را با مقداری سبزی خوردن ، تربچه ، پیازچه ، نعنا و ترخان تزیین کنید.

 

جمع آوری شده توسط بخش آشپزی سایت آموزش آسان

 

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.فیلدهای الزامی علامت گذاری شده اند. *

*

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...