آموزش درست کردن دسر فرانسوی

آموزش درست کردن دسر فرانسوی

مواد لازم برای درست کردن دسر فرانسوی

نام دسر : دسر فرانسوی

کاکائو : یک قاشق مرباخوری سر پر

شیر : یک لیوان

پودر قند : یک قاشق غذاخوری سر پر

زرده تخم مرغ  : چهار عدد

خامه : دویست گرم

شکر  : یک دوم پیمانه

ورقه ژلاتین ضخیم : سه ورق

طرز تهیه

زرده  تخم مرغ ها  را بزنید .  آرام آرام  شکر را به آن اضافه  کنید تا کرم رنگ شود . در ظرف دیگری

خامه را با خاک قند بزنید . سپس کاکائو را در شیر  حل کنید . شیر را به مایع اولیه ( زرده تخم مرغ

و  شکر ) اضافه  کنید و هم بزنید . خامه  را بیفزایید .  ورقه های  ژلاتین را در نصف پیمانه آب جوش

حل و به مواد اضافه کنید . ته قالب را  با کره چرب کنید و همه مواد را داخل آن بریزید  و در فریزر

قرار دهید تا ببندد  .

 

وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂

منبع : تله تکست شبکه سه سیما

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...