آموزش درست کردن ترشی بندری

آموزش درست کردن ترشی بندری

مواد لازم برای ترشی بندری

نام ترشی : ترشی بندری

تمبر هندی : یک بسته

موسیر : پنجاه گرم

هویج : سه عدد

خیار : سه عدد

رب انار ترش : یک لیوان

بادمجان متوسط : سه عدد

سیر : یک بوته

کرفس : 2-3 شاخه

گل کلم : یک کیلو

فلفل سبز ریز : پنجاه گرم

سیب زمینی ترشی : نیم کیلو

ادویه ترشی : یک تا دو قاشق سو پخوری

گوجه فرنگی کال : 5 عدد

آب گوجه فرنگی غلیظ : یک لیوان

سبزی معطر خرد شده ( نعنا ، گشنیز ، مرزه ، ترخون ) : یک لیوان

طرز تهیه

– فلفلهای سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک بجوشانید تا نرم شوند .

– درون ظرفی ، مقداری سرکه را روی  تمبرهندی بریزید و خوب هم بزنید سپس آن را از صافی رد کنید و هسته های آن را جدا کنید .

– گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کنید .

– هویج ها و سیب زمینی ها و سیر ها را پوست بکنید و ریز خرد کنید .

– برگ های کرفس ها را جدا کنید و آن ها را هم به اندازه هویج خرد کنید .

– خیار ها را ( بدون پوست گرفتن ) خرد کنید و در صافی بریزید مقداری نمک روی آن ها بپاشید و 2-3 ساعت صبر کنید تا آب اضافی آن ها برود .

– موسیر های خشک را 5 تا 6 ساعت در آب خیس کنید 2-3 بار بشویید ، ریشه ها و قسمت های زائد آن را بگیرید و به صورت درسته یا ریز شده استفاده کنید .

– بوته های گل کلرم را از هم جدا و به طور کامل ریز کنید .

– سبزی های معطر خرد شده ترشی را با تمامی مواد مخلوط کنید .

– بادمجان ها را با پوست یا بدون پوست ، به شکل حبه قند خرد کنید و با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شوند ، سپس به همان صورت که داغند به بقیه مواد اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید .

– ادویه ترشی ، رب انار ، آب گوجه فرنگی غلیظ شده ، تمبرهندی رقیق شده و سرکه را به مخلوط اضافه کنید .

– مخلوط آماده شده را درون ظرفی مخصوص ترشی بریزید و سرکه را به آن اضافه کنید تا روی آن را بپوشاند .

– نمک را هم به میزان دلخواه به ترشی بیفزایید استفاده از نمک بیشتر ، در صورتی که شور نشود ، مدت و کیفیت نگهداری ترشی را بیشتر خواهد کرد .

 

وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂

منبع : تله تکست شبکه سه سیما

x

این مطلب را نیز بخوانید

آموزش روتوش عکس با برنامه کم حجم (کلیپ)

قبل از خرید حتما مطالعه کنید این آموزش با گوشی قابل استفاده نیست و برنامه ...