مواد لازم برای درست کردن املت بادمجان
نام غذا : املت بادمجان
بادمجان قلمی و متوسط : 2 عدد
تخم مرغ : 2 عدد
شیر : 2 قاشق غذاخوری
سیر : 2 پر
نمک و فلفل و زرد چوبه : به مقدار لازم
طرز تهیه
بادمجان ها را پوست بکنید و حلقه حلقه کنید . بعد به آن ها نمک بزنید و با سیر خلال شده در روغن
سرخ کنید . سپس به آن ها کمی زرد چوبه بزنید . تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید ، با چنگال هم
بزنید ، به آن شیر و نمک و فلفل بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید . بلافاصله در تابه را بگذارید
تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود . بادمجان های حلقه شده را روی این تخم مرغ ها بچینیدو املت
را لوله کنیدیا املت را از وسط تا کنید . سپس املت را با کفگیر ، در دیس بگذارید .
وبسایت آموزش آسان را بخاطر بسپارید 🙂
منبع : تله تکست شبکه سه سیما