خواص و خصوصیات ویتامین k
مصرف منظم ویتامین k باعث تقویت استخوان ها می شود ، از رسوب کلسیم در رگ ها و کلیه ها
جلوگیری می کند و از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و احتمالا سرطان پیشگیری می کند .
ویتامین k با پیری مقابله می کند ، اما متاسفانه کمبود این ویتامین شایع است .
ویتامین k که به انعقاد خون کمک می کند ، آنتی اکسیدان بسیار قویی محسوب می شود که حتی
قدرت آنتی اکسیدانی آن از ویتامین E نیز بیشتر است .
جذب منظم این ویتامین استحکام استخوان ها را بالا می برد ، رگ ها و کلیه ها را در شرایط
مطلوب نگه می دارد و از بیماری های قلبی عروقی و سرطان پیشگیری می کند .
از این گذشته ویتامین k در مقابله با التهاب های مربوط به آر تریت و هم چنین بیماری آلزایمر موثر است .
این ویتامین کلسیم بدن را تنظیم می کند و در جایی که لازم باشد – یعنی در استخوان ها – نگه می دارد
و اجازه نمی دهد کلسیم وارد رگ ها شود .
این ویتامین به میزان زیادی در سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج ، کلم چینی ، کلم برگ و هم چنین گل کلم
دانه سویا و برخی از غلات وجود دارد .
محققان توصیه می کنند میوه و سبزیجاتی را که باعث جذب ویتامین k بیشتری می شود
در الویت برنامه غذایی خود قرار دهید .
محققان با مطالعه روی ویتامین ها ، مواد معدنی و میزان جذب افرار در 30 سال اخیر ،
به این نتیجه رسیده اند که به احتمال زیاد نیاز مردم به ویتامین ها بیش از میزانی است
که در حال حاضر جذب می کنند .
وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂
منبع تله تکست شبکه دو سیما
بازبینی عمومی
امتیاز دهید!
خلاصه لطفا امتیاز خودتون رو به این مطلب بدهید با تشکر