قالب وردپرس خرید قالب وردپرس فروشگاه قالب وردپرس قالب تفریحی وردپرس
یکشنبه ۱۳۹۷/۰۴/۲۴

آرایش و زیبایی

سرگرمی

خوراکی های مغذی که متخصصان پیشنهاد می دهند

خوراکی های مغذی

خوراکی های مغذی که متخصصان پیشنهاد می دهند

سیب را با پوست باید گاز زد. کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، انواع سرطانها ، خوش اندام

شدن و دیرتر پیرشدن ، آرزوی خیلی هاست.

بیشتر متخصصان ، ۳۰ دقیقه ورزش روزانه و ۷ تا ۸ ساعت خواب شبانه را جزو گام های موثر برای

دست یافتن به این آرزوها عنوان می کنند ، در حالی که بر اساس جدیدترین تحقیقات ، نقش تغذیه

مناسب هم بسیار پر رنگ است.

متخصصان تغذیه ، مواد غذایی زیرا به عنوان مفید ترین و در دسترس ترین خوراکی ها برای دستیابی

به سلامت برشمرده اند که مصرف مرتب و به اندازه شان توصیه می شود…

سیب با پوست حتما شنیده اید که پوست سیب به عنوان یک ماده ضدسرطان ، جزو مفیدترین بخش

های سیب به حساب می آید که متاسفانه معمولا افراد از خوردن آن امتناع می کنند.

خوردن سیب به همراه پوستش از بروز یا پیشرفت سرطان پستان ، کولون و کبد جلوگیری می کند ،

در بین سیب های موجود در بازار ، خوردن سیب قرمز به علت خواص بیشترش به همه افراد توصیه

می شود.

خوراکی های مغذی

لبنیات

ویتامین دی و کلسیم می تواند خطر ابتلا انواع سرطانها را کاهش دهد ، ویتامین دی می تواند

سیستم ایمنی بدن را تقویت کند و از این طریق امکان ابتلا به بیماری های مختلف را کاهش دهد ،

با این که ویتامین دی می تواند از طریق تابش نورخورشید به وسیله پوست تولید شود اما توصیه

پژوهشگران به استفاده از غذاهای حاوی کلسیم و ویتامین دی یا قرص های مکمل حاوی آن ها

زیاد است ، دلیل این توصیه هم کمبود نورخورشید در مناطقی در دنیا و اطمینان از رسیدن کامل

این مواد مغذی به بدن است ، البته خواص کلسیم و ویتامین دی در جلوگیری یا به تعویق افتادن

احتمال ابتلا به انواع بیماری های مفصلی و پوکی استخوان هم بر هیچ کس پوشیده نیست.

پسته

عده ای از پژوهشگران برای اثبات اثر بخشی پسته بر کاهش کلسترول ، به گروهی از داوطلبان

، روزانه ۵۰ گرم ( تقریبا به اندازه یک مشت بسته ) پسته دادند و بعد از ۴ هفته مشاهده کردند

که این مغز مغذی باعث کاهش ۶/۷ درصدی کلسترول و ۱۱/۶ درصدی ال دی ال ( کلسترول بدِ

خون ) آن ها شده است ، تنها نکته ای که دکتر پنی کریس ، سرپرست این تحقیقات ، عنوان کرد

این بود که ۲۵ پسته حدود ۱۶۰ کیلو کالری انرژی تولید می کند ، بنابراین آن هایی که در حال

کاهش وزن هستند باید حواسشان به این نکته بیشتر باشد .

عسل

عسل ، این خوراکی شیرین و خوشمزه از دیر باز به عنوان یک ماده دارویی مورد استفاده

قرار می گرفته است .

مردمان قدیم برای بهبود زخم هایشان عسل روی آن می مالیدند ، بدون این که بدانند آنتی

باکتریال بودن عسل باعث التیام زخمشان می شود ، نتایج تازه ترین تحقیقات هم نشان

می دهد که مصرف عسل در کاهش ال دی ال خون و اکسید شدن آن نقش به سزایی دارد .

تخم مرغ

تخم مرغ یکی از بهترین خوراکی های مغذی است که به راحتی یافت می شود.

مصرف تخم مرغ باعث افزایش قدرت بینایی افراد بدون بالا بردن کلسترول یا تری گلیسیرید

آن ها می شود ، آنتی اکسیدانی به نام کارو تنویید در تخم مرغ وجود دارد که یکی از مهم

ترین منابع تقویت قدرت بینایی به شمار می آید .

غلات سبوس دار

مصرف مستمر و روزانه غلات یکی از بهترین راه های پیش گیری از بیماری های التهابی است

، محققان اعتقاد دارند که خوردن ۱۱ وعده غلات در هفته ( به ویژه برای خانم ها ) کمک

شایانی به کاهش خطر ابتلا به دیابت ، آسم و بیماری های قلبی می کند .

جو ، برنج و ماکارونی و نان های سبوس دار را جزو بهترین غلات برمی شمرد و راز طول عمر

را در مصرف آن ها می داند .

انجیر خشک و کشمش

میوه های خشک شده غنی از آنتی اکسیدان هستند ، آنتی اکسیدان ها به وسیله خنثی

کردن رادیکال های آزاد موجود در بدن ، از پیری زود رس و ابتلا به انواع بیماری ها از جمله

بیماری های قلبی جلوگیری می کنند ، در بین میوه های خشک هم انجیر و کشمش از

اهمیت بیشتری برخوردارند ، مصرف تنها ۴ تا ۵ عدد انجیر خشک در روز می تواند ۹ درصد

رادیکال های آزاد بدن را از بین ببرد ، بنابراین پیشنهاد خوردن انجیر خشک یا کشمش به

جای قند و شکر ، همراه با چای یا قهوه است .

سالاد میوه

خوردن سالادی مرکب از پرتقال ، سیب ، انگور و کیوی به عنوان یک میان وعده می تواند قدرت

آنتی اکسیدان های منتشر شده در بدن را تا ۵ برابر افزایش دهد .

به طور کلی ، ترکیب میوه هایی هم چون توت فرنگی ، سیب ، انگور قرمز ، پرتقال ، موز ،

هلو ، آناناس و گلابی می تواند برای بدن بسیار مفید باشد ، البته اگر فصلشان باشد زیرا

بهتر است هر میوه ای در فصل اش میل شود .

چای سبز

براساس یک مطالعه ژاپنی ، نوشیدن روزانه ۲ فنجان چای سبز می تواند سبب کاهش

خطر احتمال ابتلا به سرطان و کنترل کلسترول خون شود ، به علاوه ، نوشیدن این مقدار

ازچای سبز موجب بهبود عملکرد مغز و در نتیجه آرامش روانی افراد هم می گردد ، محققان

ژاپنی حتی پارا هم از این حد فراتر گذاشته اند و در پی اثبات اثر بخشی چای در درمان آلزایمر هستند .

 

وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂

منبع تله تکست شبکه سه سیما

مطالب تصادفی

آخرین مطالب

مطالب بیشتر