قالب وردپرس خرید قالب وردپرس فروشگاه قالب وردپرس قالب تفریحی وردپرس
شنبه ۱۳۹۷/۰۵/۲۷

آرایش و زیبایی

سرگرمی

اصول آشپزی برای داشتن یک سالاد خوب

سالاد خوب

ترفند هایی برای داشتن سالاد خوب

از قبل به سالاد کاهو نمک نزنید ، هنگام سرو ، به آن نمک بزنید ، زیرا نمک ، تازگی و طراوت کاهو

را گرفته و برگ های آن را سخت می کند .

همیشه همه اجزای لازم برای چاشنی سالاد ، مانند روغن زیتون و سرکه ، را در شیشه دهان گشادی

( که درش بسته می شود ، مثل شیشه مربا ) بریزید و یک قطعه یخ درون آن بیندازید و درش را محکم ببندید .

سپس آن را تکان دهید تا خوب مخلوط شود .

بعد یخ را از آن خارج کنید .

با این روش ، چاشنی سالاد خیلی خوب نرم و مخلوط می شود .

سبزیجات سالاد را داخل کیسه ای پلاستیکی قرار داده و چاشنی آماده شده را روی آن ریخته و خوب تکان

دهید تا همه اجزای سالاد به این چاشنی آغشته شود .

به این ترتیب ، سالاد خوشمزه ای به دست خواهد آمد.

خیار سالاد را با پوست خرد کنید .

پوست خیار طعم جالبی به سالاد می دهد.

برای آنکه سالاد خوشمزه ای داشته باشید ، یک حبه سیر را له کرده و بیش از آنکه اجزای سالاد

را در ظرف سالاد خوری بریزید ، سیر را به آن بمالید .

سالاد شما طعم مطبوعی از سیر به خود می گیرد .

برای هم زدن سس به جای قاشق از چنگال استفاده کنید ، زیرا به این ترتیب سس صاف تر

شده و گلوله نخواهد شد.

برای آنکه سس خود را پر رنگ تر کنید ، مقدار کمی آرد را تفت دهید تا رنگ آن کرم شود و

کم کم به سس اضافه کنید. برای غلیظ تر کردن سس سالاد هم می توانید از آرد استفاده کنید .

برای این منظور ، مقداری آرد را در آب حل کنید و به صورت خمیر رقیقی در آورید و کم کم

به سس اضافه کنید .

وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂

منبع تله تکست شبکه دو سیما

مطالب تصادفی

آخرین مطالب

مطالب بیشتر