قالب وردپرس خرید قالب وردپرس فروشگاه قالب وردپرس قالب تفریحی وردپرس
پنج شنبه ۱۳۹۷/۰۴/۲۸

آرایش و زیبایی

سرگرمی

آموزش درست کردن کیک خرما

آموزش درست کردن کیک خرما

مواد لازم برای کیک خرما

نام کیک : کیک خرما

خرمای بدون هسته : ۳۰ عدد

آب جوش : یک و یک چهارم فنجان

کره یا روغن آب شده : یک و یک چهارم فنجان

شکر : یک و یک چهارم فنجان

وانیل : یک سوم قاشق چای خوری

تخم مرغ : ۲ عدد

آرد سفید : دو و نیم فنجان

بیکینگ پودر : ۲ قاشق مربا خوری

گردوی خرد شده : ۲ فنجان

طرز تهیه

آب جوش را روی خرما بریزید و با چنگال آن را خوب له کنید و کنار بگذارید .

پس از آن شکر و تخم مرغ را همراه با وانیل با همزن خوب هم بزنید تا به طور کامل غلیظ شود .

آنگاه کره یا روغن آب شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید .

سپس آرد و بیکینگ پودر را ( که قبلا الک کرده اید ) با کمی از خرمای له شده در مایع بریزید و مایه را با

دور ملایم هم بزنید .

این کار را ادامه دهید تا آرد و خرمای له شده با مواد کیک مخلوط شود .

پس از آن همزن را کمی تند کنید تا مایه یک دست و صاف گردد .

حالا همزن را خاموش کنید و یک فنجان مغز گردو را به آن بیفزایید و خوب هم بزنید .

مغز گردو باید به تکه های کوچک خرد شود و نباید آن را چرخ یا له کرد .

مایه را در قالبی که قبلا در آن کاغذ چرب شده انداخته اید بریزید و یک فنجان گردوی باقی مانده را روی سطح

آن بپاشید و به مدت یک ساعت در طبقه وسط فر – که از ۱۵ دقیقه قبل روشن کرده اید – قرار دهید تا با حرارت

۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزد .

این تنها کیکی است که آرد آن را باید با همزن زد .

پس از خنک شدن کیک ، آن را از قالب جدا کنید و به هر شکلی که دوست داشتید برش دهید .

 

وبسایت آموزش آسان را به خاطر بسپارید 🙂

منبع تله تکست شبکه دو سیما

مطالب تصادفی

آخرین مطالب

مطالب بیشتر